  Terug naar overzicht

1st Caribbean Islamic Finance Forum

Op 15 november 2019 is de “1st Caribbean Islamic Finance Forum” gehouden in Suriname in de Royal Ballroom van Torarica. Tijdens het forum dat georganiseerd werd door Trustbank Amanah en de Islamic Corporation for the Development of the Private Sector (ICD), werkarm van de IsDB group, zijn diverse panel discussies gevoerd.

Het forum is aangevangen met een recitatie en toespraken van Trustbank Amanah CEO Maureen Badjoeri, CBvS Governor dhr. Robert-Gray van Trikt, vertegenwoordiger van de Minister van Financiën mw. Iris Sandel en video boodschap van ICD CEO mr. Ayman Sejiny.

Bij het forum waren ook aanwezig de vice-voorzitter van de Nationale Assemblee dhr. Melvin Bouva en Minister Stephan Tsang van Handel, Industrie en Toerisme. Aan de “1st Caribbean Islamic Finance Forum” participeerden zowel genodigden van diverse organisaties als personen die zich hebben geregistreerd.

Het doel van het forum was om Islamic Finance in deze regio te promoten en verder zakenmensen en beleidsmakers een unieke kans te bieden om te netwerken en zakelijke relaties aan te gaan met Trustbank Amanah, ICD en andere toonaangevende vertegenwoordigers van het bedrijfsleven in Suriname en het Caribisch gebied.

Bron: Trustbank Amanah

Datum: 18-11-2019