  Terug naar overzicht

Preventieve Maatregelen COVID19

Geachte klant,

 

U en onze medewerkers beschermen is een topprioriteit, vandaar dat we de stappen die we ondernemen i.v.m. de ontwikkelingen rond COVID19 (corona-virus) met u delen. Samen met u trachten wij preventieve maatregelen te treffen om een schone en gezonde omgeving in onze filialen te behouden.

Wij verzoeken u om zoveel als mogelijk gebruik te maken van onze digitale diensten, het internet & mobiel bankieren, met uw pinpas te betalen bij de POS-apparaten en indien u toch contant geld nodig heeft te pinnen bij de diverse ATM’s.

Indien het toch noodzakelijk is om één van de filialen te bezoeken zult u bij het binnentreden van het gebouw gevraagd worden om als eerst uw handen te reinigen met de daarvoor bestemde hand sanitizer.

Voorts verzoeken wij u, indien u de symptomen van COVID19 of andere griepsymptomen vertoont om niet naar de bank te komen, maar een bericht te sturen naar info@trustbankamanah.com  of een persoonlijk bericht via onze facebook pagina voor uw bankzaken en voor internet & mobiel bankieren naar digitalbanking@trustbankamanah.com

Zoals altijd zijn we dankbaar voor de mogelijkheid om u van dienst te zijn. Wees preventief en gerust, we doen er alles aan om onze klanten een veilige klantervaring te bieden en een gezonde en veilige omgeving voor onze medewerkers te scheppen.

Blijft u onze berichten en de ontwikkelingen volgen.

 

Met vriendelijke groet,

Trustbank Amanah

Bron: Trustbank Amanah

Datum: 15-03-2020