  Terug naar overzicht

Lustrum herdenking Trustbank Amanah, 1e Islamic Bank in Suriname en de regio.

Trustbank Amanah herdenkt vandaag, 07 december, 5 jaar Islamic Bank in Suriname. De inzet van het totaal team en het vertrouwen van de klanten en Surinaamse gemeenschap hebben mede geresulteerd in het bereiken van deze mijlpaal. Ondanks de vele uitdagingen heeft Trustbank Amanah gedurende de afgelopen periode haar bestaansrecht bewezen en haar klantenbestand kunnen verruimen.

Zowel de mondiale als landelijke uitdagingen, mede door de economische crisis en de covid-19 pandemie, heeft Trustbank Amanah ook moeten doorstaan. “Wij blijven werken aan het verbeteren van onze dienstverlening voor financiële inclusie door overal makkelijk en simpel bankieren mogelijk te maken” aldus CEO Maureen Badjoeri. Bestaande rekeningen en financieringen kunnen benadert worden via de internet & mobiel bankieren applicatie en nieuwe aanvragen voor zowel rekeningen als financieringen kunnen online geschieden via “MIJN AANVRAAG” de online onboarding applicatie die te benaderen is via de website www.trustbankamanah.com.

Met dank aan het totaal personeel voor hun toewijding en inzet alsook dank aan onze klanten voor het gestelde vertrouwen in ons en de ondersteuning zetten wij de ingeslagen weg voort.

Gran tangi, Dank u wel, Thank you!

Bron: Trustbank Amanah

Datum: 07-12-2022