HADJ SPAARPLAN

Het Hadj Spaarplan is een uniek spaarplan, waar u zorgeloos kunt sparen voor de hadj. U hoeft zich geen zorgen te maken over riba (rente), want sparen bij Trustbank Amanah geschiedt volgens de Shariah principes. Met het Hadj Spaarplan bieden wij u de motivatie en financiële begeleiding om uw droom te realiseren en uw verplichting na te komen.

Uit de gegenereerde winsten ontvangt u een geschenk (hiba) in de vorm van een profit op u spaargelden en deels wordt overgedragen aan de Waqf Fund.

Waqf Fund
De Waqf Fund is een fonds dat gebruikt zal worden voor aanvragen van personen, middels een verzoekbrief en verklaring van de Hadj Tour organisatie, die de intentie hebben om de Hadj te verrichten en reeds hebben gespaard, maar het bedrag voor de Hadj Tour nog net niet hebben gehaald. Het verzoek wordt in behandeling genomen en gescreend door de bank. Als het verzoek goed bevonden is wordt het aangevraagd bedrag gehonoreerd.

Uit de Waqf Fund zal deze persoon (en) worden geholpen om de hadj te kunnen verrichten door hem/haar het tekort bedrag uit te keren. Hiermee draagt de spaarder bij aan het sociale karakter van Islamic Banking.

U kunt sparen in SRD/EUR/USD en een keuze maken uit de volgende termijnen:

  • 3 jaar
  • 5 jaar
  • 7 jaar

Benodigdheden:

  • Bron van inkomsten*
  • CBB-Uittreksel (niet ouder dan zes (6) maanden)
  • E-ID kaart / Paspoort / Rijbewijs
  • Inleg SRD / EUR / USD.

Neem contact op met de bank voor een afspraak of bezoek ons.

* Bron van inkomsten: Werkgeversverklaring met vermelding van het salaris (indien het salaris niet vermeld staat, geldt een loonslip niet ouder dan 1 maand), inkomstenstaat, AOV en of Pensioen verklaring.
Producten

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFORMATIE ONTVANGEN?