  Terug naar overzicht

Centrum Nieuw - Nickerie wordt verfraait met digitale klok.

Trustbank Amanah heeft in verband met haar 5 jarig bestaan in Nickerie, de Nickeriaanse gemeenschap een digitale klok geschonken. CEO Maureen Badjoeri kondigde de schenking aan tijdens de 1e lustrum viering op 7 maart jl. De digitale klok vertoont zowel de tijd als de temperatuur. Beide functionaliteiten kunnen een belangrijke rol spelen voor de economische activiteiten in het district alsook voor elk individu. De schenking is mede mogelijk gemaakt door SIB Signs & Designs.

 “Met de digitale klok, midden in het centrum van Nieuw-Nickerie waar er dagelijks een grote toestroom is van personen die op de markt verkopen alsook de markt bezoeken, medewerkers van omliggende bedrijven, sporters, toeristen uit zowel andere districten als uit het buitenland, bieden wij het gemak betreffende de tijd en temperatuur die gebruikt kunnen worden voor diverse doeleinden. Verder trachten wij een bijdrage te leveren aan een stuk stadsverfraaiing”, aldus Trustbank Amanah Chief Commercial Officer Rick Soedamah.

De onthulling van de digitale klok vond plaats op zaterdag 29 juni 2019 door Districtscommissaris van Nickerie mw. Nisha Kurban- Baboe tezamen met Trustbank Amanah Chief Financial Officer Eduard Kidjo, Chief Commercial Officer Rick Soedamah, branch manager Rachel Tjon Tjauw Liem en vertegenwoordiger van SIB Signs & Designs Donavon Soerohardjo. Zowel Trustbank Amanah als SIB Signs & Designs zijn van mening dat met deze schenking het sociaal-maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel wordt getoond.

Trustbank Amanah, de 1e primaire Islamic Bank in Suriname lanceerde in 2018 de girorekening en pinpas, waarbij haar klanten kunnen pinnen bij elke ATM en betalen bij elk POS apparaat. Sinds kort kunnen haar klanten elektronische betalingen verrichten en ontvangen in SRD’s via cheques en overmakingen, waarbij de verwerking binnen 1 dag mogelijk is. Ter optimalisering van de digitale customer experience biedt Trustbank Amanah het volledig pakket van primaire bankproducten en diensten aan en lanceert binnenkort internet- en mobiel bankieren. In het verlengde hiervan lanceert Trustbank Amanah de Starters Hypotheek en het Hadj Spaarplan, een nieuw en uniek spaarproduct bestemd voor degenen die wensen te sparen voor de bedevaart.

Bron: Trustbank Amanah

Datum: 03-07-2019